Mooi vakantiehuis in hondon de las nieves, Alicante

5 Juli 2021 - Patricia jansen

€ 550.00

Vakantiewoning te huur.

Zoekt u privacy en rust in een mooie omgeving? Dan bieden wij u onze mooie vrijstaande woning aan tussen boomgaarden, wijngaarden en landerijen in het prachtige berggebied van de Hondonvallei. Hier ligt de prachtige villawijk "La Montañosa", gelegen tussen de gezellige dorpjes Hondón de las Nieves en Hondón de los Frailes waar u van heerlijke gerechten, wijn en tapas kunt genieten.

Onze (rookvrije) woning is van alle gemakken voorzien, is rustig gelegen en heeft een prachtig uitzicht op de vallei. Een mooi uitgangspunt voor uitjes naar de bergen in het achterland of steden als Alicante, Torrevieja en Elche. Ook een dagje strand is snel bereikbaar (ca. 35 km). Voor mountainbikers is dit een heerlijk oord en wandelaars kunnen eveneens hun hart ophalen.

De woning bestaat uit een woonkamer en open keuken met aansluitend een afsluitbare veranda/serre, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Twee babybedjes zijn als extra beschikbaar. De buitenruimte bestaat uit terrassen met kunstgras, zitgelegenheid en bbq, een zwembad en een ruim dakterras. Het privéterrein is geheel omheind en afsluitbaar.

Prijzen: € 550,-- en € 650,-- (maanden juli t/m september) per week, incl. water, electra, airco, gas, internet en TV Vlaanderen.
Maximum aantal personen: 6.
Huisdieren toegestaan (vooraf melden aan verhuurster).
Huur(prijs) voor langere periode en onder aangepaste voorwaarden op aanvraag.
Borgsom € 200,--. Eindschoonmaak en was € 70,-- (te verrekenen met borgsom).
Informatie telefoon: +34 660 30 20 60 (Rob).
E-mail reamaekersrita@hotmail.com

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Vaatwasser
Televisie
Wifi
Zwembad
Airco
Open haard
Huisdieren toegestaan

Ligging
Landelijk

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Costa Blanca

Aantal personen
Maximaal: 7